
به گزارش raisi.ir، حجتالاسلام والمسلمین سید ابراهیم رئیسی عصر امروز در جمع مردم شهرستان قروه، با اشاره به امنیت استان کردستان اظهار داشت: امنیت و آرامش کنونی کردستان حاصل تلاش و مجاهدتهای مردم این خطه است. این ابراز محبت و علاقه شما مربوط به نظام است و من برای خودم هیچ هویتی جز خدمتگزاری قائل نیستم و تمام افتخار بنده این است که خدمتگزار واقعی باشم.
سید ابراهیم رئیسی با اشاره به معضل بیکاری تصریح کرد: با وجود همه امکانات کشور بسیاری از مردم و فرهیختگان از بیکاری رنج میبرند. بسیاری از مردم هم با شنیدن فساد که هیچ تناسبی با نظام ندارد، رنج میبرند؛ ما میخواهیم با کمک همه اندیشمندان، فرهیختگان و شیعه و سنی گرهای از زندگی مردم باز کنیم.
حجتالاسلام رئیسی با بیان اینکه بنای ما استفاده از یک گروه و جناح نیست، افزود: همه میتوانند خارج از گرایشهای نژادی در عرصه کشورداری حضور داشته باشند.