رئیس قوه قضاییه: مفسدان بدانند پایان عمرشان فرا رسیده است / دشمنان میخواهند چهره کردستان را امنیتی جلوه دهند / پایینترین حقوق دریافتی را روحانیونی دارند که مسئولیت اجرایی ندارند
<p style="text-align: justify;">رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه هاضمه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی کوچکترین فساد را نمی‌پذیرد، به مفسدان هشدار داد که پایان عمرشان فرا رسیده و مبارزه با فساد، یک امر مقطعی و موسمی نیست.</p>
به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه قضاییه، آیت الله سید ابراهیم رئیسی در ادامه سفر خود به کردستان در جمع روحانیون، ائمه جمعه و علمای شیعه و سنی، بر ضرورت اهتمام جدی نسبت به علمآموزی و معرفت افزایی تاکید کرد و گفت: روحانیون در هر جایگاهی که هستند باید خود را محتاج فهم کلمات اهل بیت (ع) بدانند.
رئیس قوه قضاییه، علما و روحانیون را دیدهبانان ساحت دین برای جلوگیری از غلبه تحجر، انحراف و التقاط دانست و افزود: امروز دین بویژه در فضای مجازی مورد هجمه دشمنان است و تلاش می کنند مردم را با تردید مواجه کنند. آنها به خوبی می دانند که ایمان راسخ، مجاهدان را پدید می آورد و برای شکستن مقاومت، ایجاد شبهه می کنند.
آیت الله رئیسی ادامه داد: علما باید معنویت جامعه را افزون و تلاش کنند که نسبت به اقدامات دشمن، پیشبینی و پیشگیری دقیقی داشته باشند.
رئیس قوه قضاییه، نرخ پایین جرم و جنایت در استان کردستان را علاوه بر تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی، مرهون معنویت حاکم بر روحیه مردم این استان دانست و اظهار کرد: اگر افراد جامعه ما از هر قومیت و مذهبی با مبانی دینی آشنا باشند، گروههای تکفیری و تفکرات انحرافی به هیچ عنوان نمی تواند بر ذهن مردم تاثیر بگذارد.
آیت الله رئیسی، محور وحدت مسلمین را اهل بیت (ع) دانست و خاطرنشان کرد: امروز هاضمه نظام ما که بر پایه نماز، زکات، امر به معروف و نهی از منکر بنا نهاده شده است، به هیچ عنوان کوچکترین فسادی را نمیپذیرد و مطلقا اجازه نخواهد داد فساد در هیچ کجا لانه کند. ذات انقلاب اسلامی ضد فساد است و ما هم با تمام وجود تلاش خواهیم کرد که نظام اداری، قضایی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور آلوده به فساد نشود.
رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه پرچم مبارزه با فساد در دستان رهبر معظم انقلاب است و همه ما در این مسیر سرباز هستیم، تاکید کرد: مفسدان بدانند پایان عمرشان فرا رسیده است و اجازه هیچ اقدامی به آنان داده نخواهد شد. امروز هیچ دلسوزی در کشور، فساد را نخواهد پذیرفت. برخی هم تصور نکنند که روند مبارزه با فساد، مقطعی و موسمی است بلکه این حرکت تا خشکاندن ریشه های فساد ادامه خواهد داشت.
آیت الله رئیسی در بخش دیگری از سخنان خود، توجه به معیشت مردم را محوری ترین موضوع مورد توجه همه دستگاه ها در کشور دانست و با تاکید بر ضرورت کنترل بازار و نظارت بر قیمت ها گفت: همه باید تلاش کنیم که کوچکترین حقی از مردم ضایع نشود و سوداگران و سودجویان نتوانند از این شرایط سوءاستفاده کنند. البته خوشبختانه امروز هم با وجود همه فشارها از سوی دشمن و برخی بی تدبیری ها در گوشه و کنار، به لطف خدا تلاش شده که وضعیت معیشت مردم کمترین آسیب را ببیند.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه روحانیت تا به امروز بیشترین تلاش را برای حفظ انقلاب و ارزش های آن داشته است، بیشترین آمار شهدا در بین اقشار را متعلق به روحانیت دانست و تصریح کرد: فرق عالم دینی در فرهنگ دینی ما با مصلحان دیگر مکاتب آن است که به مردم نمی گویند به سمت تعالی بروید بلکه می گویند بیایید؛ یعنی خودشان پیشتاز این مسیر هستند.
آیت الله رئیسی با تجلیل از مجاهدت و مقاومت همه علمای اهل سنت در برابر دشمنان نظام و انقلاب، به وضعیت اقتصادی قشر روحانیت اشاره کرد و افزود: امروز پایین ترین رقم دریافتی در کشور مربوط به روحانیونی است که دارای سمت و مسئولیت اجرایی نیستند. این سلوک باعث شده است که مردم به صداقت این قشر اعتماد داشته باشند و تأکید مقام معظم رهبری به طلاب و روحانیون نیز همواره این بوده است که احتیاط کنید زندگی روحانیت نزد مردم بد جلوه نکند.
رئیس قوه قضاییه در بخش دیگری از سخنان خود خواستار حضور فعال روحانیون، ائمه جمعه و جماعات و علمای شیعه و سنی در امر صلح و سازش و ایفای جایگاه ریش سفیدی در جامعه شد و بر تخصصی شدن شوراهای حل اختلاف تاکید کرد.
آیت الله رئیسی همچنین گفت: دستگاه قضایی به هیچ وجه با افزایش هزینه دادرسی موافق نیست زیرا معتقدیم افزایش هزینه ها، دسترسی مردم به عدالت را دشوار می کند. به همین دلیل از مجلس و دولت نیز خواسته ایم که در بحث بودجه ریزی، این مسأله را مدنظر داشته باشند.
رئیس قوه قضاییه در پایان گفت: ما امروز به کردستان به عنوان یک کانون مردمی مصمم و علاقمند به انقلاب و نظام و ناامیدکننده دشمنان نگاه می کنیم. برخی می خواهند چهره کردستان را امنیتی جلوه دهند اما امروز به برکت مجاهدتها و خون های پاکی که در این سرزمین ریخته شده است، کردستان یک منطقه امن و آماده سرمایه گذاری و کارآفرینی است تا مجاهدان دیروز که در مقابل دشمن صف آرایی کرده بودند، امروز در عرصه جهاد اقتصادی و استقلال کشور گام بردارند.