رئیس جمهور در نشست با نخبگان استان آذربایجان شرقی:
دولت، قومیت های مختلف را یک فرصت برای کشور می داند
رئیس جمهور با تاکید بر استفاده از ظرفیت جامعه بانوان در سطوح مختلف مدیریتی کشور گفت: سخن از نقش آفرینی بانوان در جامعه مربوط به اشتغال نیست بلکه نیاز به این ظرفیت و استعدادها است.
آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی در ادامه برنامه های بیست و سومین سفر استانی دولت مردمی به استان آذربایجان شرقی در نشست با جمعی از نخبگان این استان ضمن ابراز خرسندی از این دیدار، در مورد اقدامات دولت برای مهار ویروس کرونا در کشور گفت: روزی که دولت را تحویل گرفتیم ۷۰۰ خانواده در روز بدلیل بیماری کرونا داغدار می شدند اما امروز وزارت بهداشت و درمان اعلام کرد این رقم خوشبختانه صفر شده است.
رئیس جمهور درباره توجه به اجرای عدالت و عدالت محوری در جامعه خاطرنشان کرد: دولت محور برنامه های خود را بر عدالت قرار داده همانطور که بودجه ۱۴۰۱ بر اساس عدالت و با استفاده از سند آمایش سرزمینی تنظیم شده است.
رئیس جمهور با اشاره به انتقاد یکی از نخبگان از دقت ناکافی در دهک بندی پرداخت یارانه ها اظهار داشت: من هم موافق هستم که در دهک بندی ها دقت کامل نشده لذا تاکید کرده ام مسئولان وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در دهک بندی ها تا حد مقدور دقت کنند و حتما کسانی که معترض هستند یارانه به حسابشان ریخته شود.
رئیس جمهور استفاده از ظرفیت بانوان در سطوح مختلف مدیریتی را یک ضرورت دانست و تصریح کرد: سخن از نقش آفرینی بانوان در جامعه مربوط به اشتغال نیست بلکه نیاز به این ظرفیت و استعدادها است.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت بوم گردی و توسعه صنعت گردشگری در استان، اظهار داشت: در بوم گردی باید فرهنگ بومی، روستایی و عزت ملی حفظ شود و نباید فرهنگ شهدا به حاشیه برود.
آیت الله رئیسی استفاده از ظرفیت نیروی انسانی بومی را در توسعه استان مهم برشمرد و گفت: مشورت با نخبگان و دلسوزان خوب است اما مسئولان و استانداران باید تصمیم گیرنده نهایی باشند.
رئیس جمهور تاکید کرد: دولت قومیت های مختلف در کشور را تهدید نمی داند بلکه این یک فرصت برای کشور است و باید از این فرصت استفاده کرد.
پیش از سخنان رئیس جمهور شماری از نخبگان استان دیدگاه های خود را با آیت الله رئیسی در میان گذاشتند.
توجه به رفع مشکلات نخبگان، افزایش اختیارات مسئولین محلی، حمایت از صنایع مادر استان و پیگیری تحول در علوم انسانی از مهمترین محورهای ارایه شده توسط نخبگان بود.