آرشیو اخبار

هرگز تصرف غیر قانونی در املاک و موقوفات را نمی پذیریم/ امنیت پایدار از ویژگی های مهم شهر اسلامی است

تولیت آستان قدس رضوی گفت: اخلاق، امنیت پایدار، معنویت، عدالت و عقلانیت از ویژگی های شهر آرمانی و اسلامی به شمار می رود که این مهم در سیره رضوی کاملا قابل مشاهده و محسوس است و باید در شهر مشهد نیز نهادینه شود.

472 بازدید
گام‌های بلندی در قوه قضاییه برداشته شده است/ امروز شاهد اقتدار، صلابت و کارآمدی این مجموعه‌ایم

تولیت آستان قدس رضوی گفت: از گذشته تاکنون گام‌های بلندی در قوه قضاییه توسط بزرگان برداشته شده و امروز به حمدلله شاهدیم که اقتدار، صلابت و کارآمدی در این مجموعه وجود دارد.

453 بازدید
تودیع و معارفه دادستان کل کشور

مراسم تودیع و معارفه دادستان جدید کل کشور با حضور آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس قوه قضائیه و حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی و مسئولان قضایی صبح سه‌شنبه هفدهم فروردین در کاخ دادگستری برگزار شد. در این مراسم حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری به عنوان دادستان جدید کل کشور معرفی شد.

1511 بازدید
دیدارهای نوروزی تولیت آستان قدس رضوی/2

به مناسبت فرا رسیدن سال نو برخی از مسئولین و شخصیت ها با حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی دیدار کردند.

462 بازدید
دیدارهای نوروزی تولیت آستان قدس رضوی

به مناسبت فرا رسیدن سال نو برخی از مسئولین و شخصیت ها با حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی دیدار کردند.

529 بازدید
حضور در گلزار شهدای بهشت ثامن الائمه(ع)

حجت الاسلام و المسلمین رئیسی تولیت آستان قدس رضوی در اولین روز سال 1395، با حضور در گلزار شهدای بهشت ثامن الائمه(ع) در حرم مطهر رضوی با آرمان های شهیدان تجدید میثاق کرد.

685 بازدید